29.12.2018

Syksy 2018 ja ideoita uudenvuoden juhlapöytään

Meillä on ollut tapana kutsua uutena vuotena ystäviä laittamaan yhdessä ruokaa ja syömään. Tänä vuonna ihana perinne täytyy valitettavasti jättää väliin, koska asuntomme lainehtii muuttolaatikoita.  (Jos teillä kuitenkin on jouluruuat jo syöty, postauksen lopusta löytyy kolme ideaa uudenvuoden tarjottaviksi!)

rosmariini blogivuosi 2018 kollaasi

Ensimmäinen blogisyksy on ollut jännittävä ja ihana, toisaalta myös stressaava ja vaikea, kuten syksyt minulle aina. Onneksi nyt ollaan jo kasvavan valon määrän puolella.


Ajatukseni blogin perustamisen taustalla oli, että se innostaisi minua taas rakastumaan ruuanlaittoon, lukemaan enemmän muiden blogeja ja toimisi lisäksi kanavana jakaa reseptejä tutuille ja tuntemattomille.

En halunnut ottaa blogin pyörittämisestä liian paljon paineita vielä kaikkien muiden paineiden päälle, vaan päätin, että voisin kehittää yhtä osa-aluetta kerrallaan. Niin olen tehnytkin, ja tähän asti tämä on tuntunut enemmän huvilta kuin työltä. Juuri nyt pohdin eniten blogin nimeä ja kuvaausta. Kutsun Rosmariinia kasvisruokablogiksi, mutta tajusin, että kaikki blogiin tähän asti postaamani reseptit ovat vegaanisia. Pitäisikö kuvaus muuttaa vegaaniruokablogiksi? Olen epävarma tästä, koska vaikka arkiruuastani varmaan noin 90 prosenttia on vegaanista, 100-prosenttiseen vegaaniruokavalioon yltäminen tuntuu minulle tällä hetkellä utopialta. Entä vege- ja vegaaniruokablogi? Ääh, kertokaa te! 

Tietenkään ruuanlaitto ei voi olla aina mahtavan kivaa eivätkä kaikki arkipöperöt kulinaarisia elämyksiä, mutta selvästi blogi on kuitenkin motivoinut minua kokeilemaan uusia juttuja ja innostumaan ruuasta taas enemmän kuin viime vuosina. Toivon, että myös lukijat ovat saaneet blogista inspiraatiota.  

3 ideaa uudenvuoden juhlapöytään:  1.

nyhtökaura talvikurpitsa pata luumut vegaaninen uudenvuoden


2.3.
Ensi vuonna haluan asettua taloksi uuteen kotiin, jatkaa bloggaamista ja pitää huolta omasta jaksamisestani. Sen tarkemmin en vielä tiedä, mitä vuosi 2019 tuo tullessaan, mutta olen melko luottavaisella mielellä. Ainakin minulla on paljon ideoita, joita haluaisin päästä toteuttamaan! Entä teillä? Tervetuloa yhteiseen blogipöytään myös vuonna 2019!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti